Produse cosmetice profesionale pentru machiaj si ingrijire

Fata

Fata

O piele frumoasa si stralucitoare este visul oricarei femei. Cu ajutorul produselor de machiaj profesional destinate fetei puteti ilumina, uniformiza si camufla tenul in asa fel, incat sa obtineti un rezultat perfect.

Vezi pe toate
Ochi

Ochi

O gama larga de produse de inalta calitate pentru machiajul ochilor. Aceste machiaje, contin agenti hidratanti, ideale si pentru ochii sensibili.

Vezi pe toate
Buze

Buze

Puteti alege cele mai noi trenduri de la rujuri matifiante, de lunga durata, pana la cele rezistente la transfer, care vor evidentia frumusetea naturala a buzelor si vor oferi un aspect cu adevarat irezistibil.

Vezi pe toate
Sprancene

Sprancene

Sprancenele au un rol important in schimbarea fizionomiei fetei, motiv pentru care, trebuie sa le definiti cu multa grija. Venim in ajutorul Dumneavoastra cu farduri si creioane de sprancene profesionale pentru sprancene perfect definite.

Vezi pe toate
Palete

Palete

In oferta   noastra gasiti   palete   de   farduri,   palete   corectoare,   palete   pentru   buze si palete multifunctionale cu care puteti realiza machiaje excelente si rezistente.

Vezi pe toate
Pensule

Pensule

Pensulele profesional din fire naturale sunt ideale pentru aplicarea produselor sub forma de pudra, iar pensulele sintetice sunt mai practice in aplicarea texturilor lichide. Vedeti gama de pensule oferite aici.

Vezi pe toate
Accesorii

Accesorii

Venim in ajutorul pasionatilor de make-up cu diverse accesorii de machiaj: de la cleste pentru curbarea si definirea perfecta a genelor, la burete universal si pana la sabloane pentru machiajul perfect a sprancenelor, la noi veti gasi tot ce aveti nevoie.

Vezi pe toate

Cosmetica

  • Mobilier cosmetica
  • Aparatura cosmetica
  • Tratament facial
  • Tratament corporal
  • Epilare
  • Mezoterapie
  • Vopsea sprancene si gene
Vezi pe toate
Coafura

Coafura

Parul necesita ingrijirea personala pentru a avea mereu aspectul dorit. Este recomandat sa folositi produse de ingrijire, protectie si infrumusetare pentru a avea intotdeauna cea mai frumoasa coafura. Va oferim produse profesionale: sampon, masca, vopsea, seruri si produse hair styling.

Vezi pe toate